Πακέτα Αυτοβελτίωσης

Στόχος

Η νέα αυτή δράση καταπιάνεται με την προσωπική εξέλιξη! Εξετάζει τον τρόπο που διάφορες απόψεις, πεποιθήσεις και στόχοι επηρεάζουν και καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό τη ζωή μας!

Συγκεκριμένα αποτελείται από τα εξής «πακέτα» αυτοβοήθειας/αυτοβελτίωσης:

Κάθε «πακέτο» παρέχει αναλυτικά, μέσω θεωρίας, παραδειγμάτων και βιωματικών ασκήσεων, όλα όσα χρειάζεστε προκειμένου να κατανοήσετε και να επαναπρογραμματίσετε τις πεποιθήσεις σας αλλά και να στοχοθετήσετε πιο αποτελεσματικά την εξέλιξη σας αντίστοιχα, δημιουργώντας ταυτόχρονα την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας σε ένα μέλλον γεμάτο επιτυχίες και ευτυχία!

Επιπρόσθετα, παρέχεται η δυνατότητα υποβολής ανατροφοδότησης σε διάστημα 2 και 6 μηνών από την ημέρα αγοράς, η οποία θα εξετάζεται και απαντάται με εξατομικευμένα σχόλια, συμβουλές και κατευθύνσεις από την Ψυχολόγο – Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια Νίκη Λιώτη, η οποία έχει επιμεληθεί την παρούσα δράση.

Η κατάκτηση της αυτοπεποίθησης

Το Σεμινάριο «Η κατάκτηση της αυτοπεποίθησης», είναι ασύγχρονο. Μπορείτε δηλαδή να το παρακολουθήσετε από τον υπολογιστή, το κινητό τηλέφωνο ή το tablet σας, στον χρόνο…

Σε ποιον απευθύνεται;

Σε κάθε ενήλικα που θέλει να «δουλέψει» την εξέλιξη του χωρίς απαραίτητα να επισκεφτεί ψυχολόγο αλλά ταυτόχρονα θα ήθελε κάποια βασική καθοδήγηση.

Κόστος

Κάθε «πακέτο» αυτοβελτίωσης κοστίζει 50 €, με την αποστολή του αποδεικτικού αγοράς να πραγματοποιείται ηλεκτρονικά.

Προσέξτε ότι